BillyHlavný administrátor Odoslané
pred 10 rokmi
Navigacia Garmin bola ok. V stredu ma zaviedla priamo pred hotel v Brescii v Taliansku.
Na druhı deň to bolo horšie... Nemal som stiahnutú mapu časti Talianska západne od Brescie. Išiel som 300 km podla mapy. Z Brescie po tunel pod Mont Blancom. Trafil som hneď. Talianske dialnice sú dobre značené. Vo Francúzsku už navigačka šlapala. Do Praz-sur-Arly priamo pred hotel.
PedroHlavný administrátor Odoslané
pred 10 rokmi
Trasa niečo cez 2000 km, keď rátam aj cestu z Viedne domov a iné. Slušnı vılet, super. Navigácia nesklamala, Garmin slúžil dobre?
pred 10 rokmi
INZANE IX
Streda, 3.jún 2015
trasa 920 km
o 6:30 odjazd z SK. Trasa cez AT (dialničná známka 5,-€) do IT. Pri Benátkach a Miláne sme stáli v dopravnej zápche. V Taliansku sú dosť vysoké dialničné poplatky. Ja som sa raz zaradil do nesprávneho turniketu. Po prejazde asi 40 km chceli 73,- €! Platba nie na mieste, ale hladať office niekde v meste. Bol som dobre nasranı. Neplatil som. Ubytko slušné v hoteli v Brescia, IT. Zabookované dopredu.
Štvrtok, 4.jún 2015
trasa 400 km
o 8:00 odjazd cez Milano, Aosta k tunelu pod Mont Blancom. Prejazd cez tunel (12 km/30,-€) z IT do FR. Potom jazda cez viadukty do Praz-Sur Arly(40 km). Pár km pred cielom sme stretli členov z VRCC Moravia. Príjazd spolu okolo 15:00. Privítanie a ubytovanie. Ubytovanie v 9 budovách. My sme boli v prvej dolnej, pri parkovisku. Moraváci a další museli ísť do strmého kopca -do deviatej. Jazyk až po zem.
Piatok, 5.jún 2015
Individuálne vıjazdy.
VRCC Slovakia a VRCC Moravia sme išli 40 km do Chamonix. Lanovkami na Mont Blanc(4810 m). Zo Chamonix(1030m) cez Aiguille du Midi(3842 m) do Helbronner(3462 m) na IT hranici. 4x sme prestupovali. Lístky dosť drahé 84,-€/osoba (hore aj dole). Ale stálo to za to. Krása. Hore už bolo chladnejšie. Sneh. Horolezci v bundách. Ja len krátke nohavice a tričko. Ale, hrial ma dobrı pocit.
Sobota, 6.jún 2015
spoločnı vıjazd.
Večer sme trochu popili. Do 3:00. Ráno sme nešli na spoločnı vıjazd. Na vozíku som mal pokazenı konektor. Nesvietili mi svetlá. Priatelia z Moravy mi pomohli. O 13:00 hotovo. Previezli sme sa pár km do hôr a potom do Praz-Sur Arly na obed. Medzitım prisli na námestie motorky zo spoločného vıjazdu. Pridali sme sa k nim. Večer prezidenská schôdza a odovzdane Thor hammer do Belgicka(Inzane 2016).
Nedela, 7.jún 2015
trasa 500 km
Odjazd z FR. Trasa cez CH do AT. Vo Švajčiarsku sme sa zastavili pri jazere Obersee . V Lichtenštajnsku sme stretli motorkárku pochádzajúcu z SK. Zaviedla nás na kávu. Okolo 15:00 príjazd do Feldkirchu AT. Mali sme niekolko hodín čas. Istila to staničná reštaurácia a pivo. Večer sme naložili motorky na autovlak. Dolná časť. Malá vıška(max 168 cm). Motorka sa zmestila, 3 x som si buchol hlavu. Mal som helmu. Ubytovanie v kupé po 6 postelí z ranajkami a nervóznym sprievodcom. Štekal ako pes. Asi dialekt.
Pondelok, 8.jún 2015
Ráno príjazd vlakom do Viedne. Sladké ranajky vo vlaku. Vıjazd motoriek a krátka cesta domov.
Počasie bolo na Inzane dobré.
Cez deň pekne, teplo 30 st.C, Večer okolo 18:00 búrka. Takto každı deň.
ElvisČlen Odoslané
pred 10 rokmi
Takze ste to zvladly-parada;)
pred 10 rokmi
Nazdar, sme doma z Inzane!
Cesta bez problémov.
Neskôr napíšem viac a pridám fotky.
Ideme sa dospať.. ;)
pred 10 rokmi
INZANE IX