BillyHlavný administrátorOdoslané
pred 11 rokmi
MarianČlenOdoslané
pred 11 rokmi
pred 11 rokmi
Garmin zumo 590LM Lifetime -silno na to kukám...
650.-(garmin) + 2x50.-(čidlo ventilov) = 750.- € :o
MarianČlenOdoslané
pred 11 rokmi
-displej na slnku super
-navigovanie super
-hladanie poi super
-informacie (pocasie, dopravna situacia, radary-treba si doplatit)s sparovanym mobilom super
-preojenie audio s motorkov som zatial neskusal
-pripojenie a aktualizacia s pocitacom je dobre daju sa stiahnut mapy aj soft.navigacie
-prepojenie snimacov na pneumatikach trochu hapruje ale ked funguje je to super kresli graf zmien tlaku
-trochu im hapruje mód motocykel resetuje sa pri nedodrzani trasy ale podla mna je to len vecou softu čo sa asi pri dalsej aktualizacii upravy.
Celkovo som spokojny mozno treba este trochu pockat nech si vyladia soft, pisal som na help a tam mi poradili reset do zakladnych nastaveni zatial som to neskusal .Co sa tyka hudby zatial lepsie komunikuje s I-phonom ako s androidom co sa ma tiez zlepsit.uchytenie na moto klasika len uvazujem o kupe zamkynacej kolisky od touratechu predsa len je trochu viac bubakov.
[urlhttp://shop.touratech.sk/handlebar-mount-for-garmin-zumo-340-350-390-v-3-0-lockable-black.html[/url]
Este je zaujimave ze sa navigacia sa akoby prisposobuje uzivatelovi ked ta naviguje a ty zamerne menis trasu tak ako si zvyknutı lebo to poznáš že tadial to je lepšie tak si to zapamätá a nabuduce ti ponúkne trasu podla tvojich zvyklostí
Upravil/a Marian dňa 21.08.2014 14:54:52,
pred 11 rokmi
pred 8 rokmi