RastoČlenOdoslané
pred 10 rokmi
Tá plastová pičovina má niečo spoločné okrem názvu s F6C na ktorej jazdíš?
ElvisČlenOdoslané
pred 10 rokmi
Doba ide dopredu a plasty nahradzaju skoro secko-bohuzel. este ze mame stare dobre, tazke zelezo
DdrakČlenOdoslané
pred 10 rokmi
Naštěstí hodně stará fotka. Je to prototyp a do výroby nepůjde.
andrejČlenOdoslané
pred 10 rokmi
asi si ju kupim je to bomba.
BillyHlavný administrátorOdoslané
pred 10 rokmi
Nepáči sa mi. Je to grc...
Dôvody, ako písal Heavy.
Valkyria má byť velká, tučná, chromová lokomotíva. Né hentaká pičovina. :(
JanyČlenOdoslané
pred 10 rokmi
Za peníze v Praze dum. Kto si doplatí bude mať veľkú , tučnú, chromovanú lokomotívu! Nechajme sa prekvapiť. Za 17 000 USD toho veľa asi nebude.
BillyHlavný administrátorOdoslané
pred 10 rokmi
Citovať
Jany napísal:
Za peníze v Praze dum. Kto si doplatí bude mať veľkú , tučnú, chromovanú lokomotívu! Nechajme sa prekvapiť. Za 17 000 USD toho veľa asi nebude.
z hovna bič neupletieš…
Tá cena 17 000 USD neni moc. Uvidíme, kolko bude stáť v EU.
Za novú F6C som dal v roku 2000 670 000.- SKK(cca 22 000.-EUR).
Ale aj tak - takúto F6C a tiež F6B nechcem ani zadarmo! ;)
RastoČlenOdoslané
pred 10 rokmi
Ale má to výhodu neukradnú ti ju do zberu železa,je to iba kus plastu. Baca má novú F6B a aj blok motora je z plastu :o
MarianČlenOdoslané
pred 10 rokmi
Dnes som ju videl na vystave , este na fotkach sa mi trochu pacila ale na zivo uz vobec toto z f6c nema nic mozno startovaci kluc ale asi ani to nie
JanyČlenOdoslané
pred 5 rokmi
PedroHlavný administrátorOdoslané
pred 5 rokmi
Je to taký moderný, futuristický look. Motorka je určite technicky výborná, živá, v zákrutách "prilepená" o cestu a jazdiť sa na nej bude perfektne. Len nejako mi tam chýba tá chopper nostalgia. Je to už až moc také do moderna, príliš veľký dôraz na aerodynamiku, príliš oblé tvary motorky. K tomu sa už podľa mňa ani nehodí mať na sebe oblečenú koženú bundu a nohavice, skôr nejaký vesmírny skafander s LED svetielkami, aby sa to k tejto motorke hodilo. Môj názor... Ako je aj napísané v komentári k tomu článku "What happened to the classic looks of the original Valkyrie? I miss that."