Zdravím vás. Máte niekto skúsenosť ako prerobiť USA reflektor na EU? V parabole mám kabeláž na parkovaciu žiarovku a reflektor nie je problém kúpiť. Len neviem ako je origknál robené prepínanie parkovačky na stretávacie svetlo. Je nutné zakúpiť inu spínaciu skrinku alebo tam musí byť vypínač. Chel by som to mať ako originál a nie cez všelijaké vypínače.
Ahojte.
Moto mám dovezene z USA kde predné svetlo nesplna nasu legislativu-nie je tam mala ziarovka. Kupil som nove svetlo kde uz ziarovka je ale som sa prepočítal s jednım problémom. V parabole su vyvedené dva káble co som si myslel ze to bude na parkovacku, ale po napojeni mi to nesvieti. Chcem vas poziadat o radu ako mate napojenu parkovaciu ziarovku? Predpokladam, ze tam bude treba nejakı novy prepínac. Alebo existuje original prepinac?
Ako to mate spravene?
Majo
JanyČlen Odoslané
pred 7 rokmi
Na STK stále mením svetlo. Parkovačku mám cez zvlášť vypínač, ale pozor na zadne svetlo- treba zapojiť cez diódu aby nesvietila predná H4.
No presne to som zistil tiež. Tiež som to zapojil ale len prednu parkovačku cez vypinač. Ako píšeš po zapojeni zadneho sa rozsvieti predne. Dik za radu. Skusim to cez tu diodu
Marian